De mest spennende firmaene å jobbe hos

Dersom du i dag er ung og full av tekniske ferdigheter, så finnes det mange spennende muligheter der ute. Teknologien raser videre i rekordfart, og vi har aldri sett innovasjoner så tett på hverandre før. For deg som søker en jobb, så er dette gode nyheter. Har du for eksempel kunnskaper innen koding, så er dette den perfekte tiden å være i live for deg. Selv om du kun skulle ha kunnskaper innenfor sosiale medier, så er dette godt nok til å land deg selv ganske så gode jobber hos noen av verdens mest spennende selskap.

Google

Når en skal nevne tech selskaper, så kan en ikke komme utenom Google. Denne giganten som en gang kun startet som en søkemotor er på mange måter folk flest sin vei til nettet i dag. Det er her mest trafikk går gjennom, og de har opprettet en rekke spennende innovasjoner over årene. Fra en email klient til kart, og fra nye søkefunksjoner til kunstig intelligens, så foregår det i det hele tatt veldig mye spennende her. Google trenger derfor smarte mennesker som deg for en rekke prosesser. Ikke så altfor mange nordmenn har landet jobber her, men med de rette kunnskapene kan du komme deg inn. Pass deg derimot for noen virkelig vanskelige intervjuer. Google byr på spørsmål som “hvor mange er logget inn på Facebook under lunsjtider i San Fransisco. Med andre ord er det å komme inn nærmest i likhet med å fullføre et studium for rakettforskning.

De sosiale mediene

Å jobbe for de sosiale mediene er heller ingen dårlig ide. Her går det så det suser, og blant annet har Facebook slått sine forventninger hvert eneste kvartal de siste 20 kvartalene eller så. Det sier alt om hvilken fantastisk reise Mark Zuckerberg har tatt selskapet med på. Snapchat, Twitter, Instagram, Pinterest og en rekke andre følger tett på med sine tjenester, og det er i det hele tatt en meget stor konkurranse i markedet. Det kanskje aller mest spennende med dette markedet er at det støter på en rekke utfordringer hva gjelder personvern. Kloke hoder må til for å opprettholde sikkerheten og å finne gode metoder rundt regelverket.

Jobb for norske grundere

Dersom du ikke ønsker å jobbe for de aller største, og da kanskje aller helst ikke i utlandet, så finnes det alternativer her hjemme. Både Komplett og DNB tilbyr en rekke spennende jobber innenfor teknologi, men kanskje enda mer spennende er de mindre selskapene som du kan jobbe for. Norge byr på mange grundere, og enten du ønsker en skikkelig helhjertet jobb innen koding, eller bare en tech jobb generelt, så finner du dette ganske så enkelt blant våre grundere. Vi er i fronten hva gjelder teknologi og leverer ganske mange spennende løsninger. Et eksempel er Fiken, et firma som driver på med regnskapsføring enkelt og greit over nett. Her kan du selv legge inn alt fra lønning til kvitteringer for innkjøp. Dette er rett og slett et meget kjekt firma å ha i samfunnet, og det kan fort være et spennende alternativ å jobbe for.

Skaff drømmejobben

I det hele tatt får du mange gode alternativer der ute, og i bunn og grunn handler det mest av alt om smak og behag. Kanskje vil du jobbe for et mindre firma med tanke på nærhet, eller i et større firma med tanke på muligheter. Med de rette kvalifikasjonen, så kan du uansett få tak på drømmejobben!